Den daglige ledelse

Den daglige ledelse er placeret på GreenMobilitys hovedkontor på Landgreven i Indre By. Her har de ansvaret for hver deres område sammen med deres team af dedikerede medarbejdere.

Henrik Isaksen
Founder & CEO GreenMobility A/S

Henrik Isaksen er Founder og overordet ansvarlig for ledelsen og udviklingen af GreenMobility A/S. Henrik er gift og har to voksne børn. Han elsker iværksætteri, god mad og har en stor passion for biler.

Thomas Heltborg Juul
Managing Director GreenMobility Danmark A/S

Thomas er ansvarlig for drift og udvikling af den danske del af forretningen. Thomas er far til 3, spiller håndbold, står på ski og løber. Thomas bruger fritid med sine børn og venner.

Kasper Kolding
CFO

Kasper Kolding deltager i den generelle udvikling af GreenMobility’s forretning med ansvar for økonomi, fore casting, rapportering og øvrig administration. Fritiden benytter Kasper med familie og venner.

Anders Wall
CIO

Anders er ansvarlig for den internationale strategi og ekspansion. Han er sjældent på kontoret, da han rejser rundt for at sælge og præsentere GreenMobilty for potentielle franchise partnere. Når han endelig er hjemme tilbringer han tiden sammen med sin hustru og tre børn.

Kasper Suhr-Larsen
CTO

Kasper har ansvaret for den tekniske platform, lige fra teknikken i bilen til appen du har i hånden. Når Kasper ikke arbejder, har han solbrillen på i København, samt spiller Squash.

Bestyrelsen

Søren Jespersen
Bestyrelsesformand

Per Møller Jensen
Medlem af bestyrelsen

Claus Juhl
Medlem af bestyrelsen

Mie Levi Fenger
Medlem af bestyrelsen

Mikal Hallstrup
Medlem af bestyrelsen

Arve Nilsson
Medlem af bestyrelsen