Den daglige ledelse

Den daglige ledelse er placeret på GreenMobilitys hovedkontor i Hillerødgade på Nørrebro. Her har de ansvaret for hver deres område sammen med deres team af dedikerede medarbejdere.

Torben Andersen
CEO

Torben Andersen er overordet ansvarlig for ledelsen og udviklingen af GreenMobility. Når han ikke er på kontoret dyrker han triatlon, slapper af med familie og venner eller går tur med hunden.

Søren Kovsted
CFO

Søren Kovsted deltager i den generelle udvikling af GreenMobility’s forretning med ansvar for økonomi, fore casting, rapportering og øvrig administration. Fritiden benytter Søren med familie og venner.

Christina Carpens
COO

Christina Carpens har ansvaret for kundeservice og driften af Bybilerne. Når hun ikke arbejder fordrives tiden med styrketræning, gør-det-selv projekter samt hygge med familie og venner.

Kasper Suhr-Larsen
CTO

Kasper har ansvaret for den tekniske platform, lige fra teknikken i bilen til appen du har i hånden. Når Kasper ikke arbejder, har han solbrillen på i København, samt spiller Squash.

Anders Wall
Chief International Officer

Anders er ansvarlig for den internationale strategi. Har en MBA. Bor i Charlottenlund med sin hustru og tre børn. Anders har erfaring med at onboarde franchise partnere.

Thomas Heltborg Juul
CMO

Thomas er ansvarlig for marketing, kommunikation og B2B-salg. Thomas bor I Virum med sin hustru og tre børn. Thomas bruger sin fritid med familie og venner.

Bestyrelsen

Henrik K. Isaksen
Bestyrelsesformand

Pia Kleist
Medlem af bestyrelsen

Per Møller Jensen
Medlem af bestyrelsen

Mie Levi Fenger
Medlem af bestyrelsen