Skab din karriere hos GreenMobility

Har du lyst til at arbejde i en ung og innovativ virksomhed, der er på vej ud i verden? Hos GreenMobility arbejder vi hver dag på at mindske trængsel og forurening i byerne ved at tilbyde en attraktiv mobilitetsservice, der gør transport nemt og bekvemt for vores brugere.

Vi arbejder med deleøkonomi, bæredygtighed og urbanisering. Vores ambition er at gøre en forskel for den nuværende og de kommende generationer ved, at være blandt Europas førende udbydere på markedet for bybiler og at være til stede i +15 Europæiske byer i 2021. 

Vil du med på rejsen?

Vi har det sjovt og er stærke sammen

GreenMobility satte de første Bybiler på gaden i oktober 2016, og er siden vokset hurtigt. Vi er i dag vi omkring 85 medarbejdere og 400 Bybiler. En del af teamet har sin daglige gang rundt omkring i Zonen, hvor de sørger for at Bybilerne står klar til brugerne. Resten af teamet holder til på kontoret på Nørrebro, hvor vi i de forskellige afdelinger arbejder for at nå vores fælles mål.

Vi er iværksættere i ånden og hverdagen hos os er dynamisk. Masser af ansvar, sjov og kolleger, der støtter hinanden med råd og feedback på tværs af afdelinger præger vores hverdag. Vi glæder os hver dag til at gøre en forskel sammen!

Ledige stillinger

På nuværende tidspunkt har vi ingen ledige stillinger

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og derfor er vi altid glade for at høre fra relevante og dygtige kandidater. Send os gerne en uopfordret ansøgning, så kontakter vi dig, eller gemmer din ansøgning, hvis den rette stilling skulle blive ledig indenfor 3 måneder.

Send din ansøgning til job@greenmobility.com og oplys i overskriften hvilken stilling eller afdeling du søger.

GreenMobility består i dag af følgende afdelinger:

Kundeservice

Street Team (opladning og rengøring af biler)

Technology (IT support og -udvikling)

Marketing, PR og kommunikation

B2B salg

Økonomi og regnskab

International udvidelse

International drift og support